Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomie søges!

Økonomi *

Husleje

4.439,00 kr.

Forbrug, heraf:
435,00 kr.
- Varme
75,00 kr.
- Vand
47,00 kr.
- El
164,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.877,00 kr.
- Depositum
8.877,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Mangler du et sted at bo?

Pr. 1. februar 2019 søger jeg en ny roomie til min nye, moderne 3-værelses lejlighed beliggende i Viby J (8260) på Engtoften. Værelset som står ledigt er et lyst umøbleret værelse som har et stort vinduesparti med udsigt til det hyggelige, græsgrønne gårdsareal. Der er lyse egeparketgulve i hele lejligheden, som er på 78 kvadratmeter og fuld møbleret, og i lejligheden er der både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Der er herudover fri afbenyttelse af det store, lyse køkken-alrum og lækre badeværelse. Desuden er der en dejlig stor terrasse samt depot-rum til rådighed og dette kommer du til at dele med mig. Der er gode indkøbsmuligheder tæt på lejligheden. Både Fakta og Lidl er indenfor 250 meters afstand samt 1 km ned til Viby Torv. Erhvervsakademiet samt tog- og letbaneforbindelser ligger indenfor 1 kilometers afstand, og desuden ligger lejligheden ca. 4 km fra centrum og busforbindelser ned til byen er lige overfor vejen.

Om mig
Jeg er en 21-årig pige af bosnisk oprindelse og studerer pt. på Erhvervsakademiet i Viby til markedsføringsøkonom. Jeg bruger en del af min fritid på at læse, træne og hygge med mine venner. Jeg går op i renlighed og orden, og kan godt lide at der også er tid til at sludre og spise aftensmad sammen. Men samtidig respekterer jeg selvfølgelig også en lukket dør.
Jeg søger helst en studerende, så vi kan få boligstøtte, som kan finde ud af at gøre rent efter sig selv og være med til at holde lejligheden i fin orden. Dog er jeg åben overfor alle henvendelser.

Det praktiske
Indflytningsdato er som udgangspunkt 01.02.19, men der kan være mulighed for overtagelse lidt før eller senere. Det er med ubegrænset lejeperiode og huslejen ligger på ca. 4.400,- /mdl. + a’conto på ca. 500,- (varme, vand, el og internet). Der er dog mulighed for boligstøtte på 1019,- i alt for to, hvis du er studerende. Depositum ligger på 19.085,62 kr. Her er der tale om 2 måneders forudbetalt husleje inklusiv forbrug.
Skriv endelig lidt om dig selv til mig, hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål. Glæder mig til at høre fra dig.
De bedste hilsner, Ajla. ?

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.