Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Gennemført og lækker lejlighed med kig over Fænøsund i Middelfart

Økonomi *

Husleje

8.700,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.400,00 kr.
- Depositum
26.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gennemført og lækker lejlighed med kig over Fænøsund i Middelfart
Året rundt skal kig til Fænøsund og udsigten over grønne fællesarealer opleves ved selvsyn fra denne veldisponerede lejlighed på 87m2. Til lejligheden følger p-plads i egen parkeringskælderen.
Moderne komfort og funktionalitet er af en særlig kaliber i boligen, der foruden et stort soveværelse blandt andet har stue-alrum med et raffineret HTH-køkken.
Ensartede egetræsgulve skaber sammen med massive døre en indbydende atmosfære overalt indendørs. Et gulv-til-loft-skab giver god garderobeplads i soveværelset, som indbyder til afslapning og ro. Planløsningen består af Køkken-al-rum med stue, derudover lyst soveværelse, et lækkert badeværelse, som blandt andet er udstyret med Dansani-inventar, Vola-armatur samt lyse, velsatte mosaikfliser i den store, karakteristiske bruseniche, der giver kant til indretningen i køkken-alrummet.
Opbevaringsplads er det sidste der mangler i HTH-køkkenet, der har induktionskogeplade og kvalitetshvidevarer i et rustfrit stållook, som står i kontrast til de hvide køkkenelementer. Et naturligt dagslys strømmer ind i den indretningsvenlige opholdsstue, hvorfra der er udgang til altanen, hvorfra morgen solen kan nydes frem til kl. 1430

Lejligheden ligger på 1. sal i et nyere, kvalitetsbyggeri fra 2007, der omgives af stier og grønne arealer, som vedligeholdes af en aldeles velfungerende ejerforening. Der er både dørtelefon, depotrum i kælderen samt elevator fra parkeringskælderen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.