Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Vænget, 6510 Gram

Økonomi *

Husleje

5.141,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.290,00 kr.
- Vand
410,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
12.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Vænget består af rækkehuse. Ved hver bolig er der et lille skue og en mindre have. Boligerne har store køkkener og stort bad. Der er indbygget skabe i boligerne. Boligerne har komfur og emhætte. Opvarmning sker med fjernvarme.

Beliggenhed
Boligen ligger centralt i Gram, hvor der er skole, fritidsordning, offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. I Grams Kulturhus finder man idrætsfaciliteter, bowlingbaner samt udendørs svømmebad.

Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning med både unge, ældre og familier. Der er et godt naboskab i bebyggelsen. På det årlige møde for alle beboere beslutter man alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsen er godt vedligeholdt. Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en driftschef, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.