Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Søndergade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.500,00 kr.
- Depositum
22.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot 2½-værelses lejlighed i Søndergade i Aalborg Centrum. Beliggende i totalrenoveret ejendom med flot facade, hyggelig gård, pæn og stor opgang samt elevator.

Søndergade er en stille og rolig gade, som ligger to minutters gang fra Aalborg centrum, samt Karolinelund, Nordkraft Kulturcenter og Musikkens hus og kun fem minutters gang fra havnefronten. Du får således chancen for at bo et stenkast fra alle byens kulturtilbud og kan samtidig bo fredeligt og roligt.

Lejligheden er 99 kvm og nyrenoveret, med frilagte bjælker. Den har et dejligt åbent køkken ud til den hyggelige stue. Derudover er der et soveværelse med indbygget skab og stor hems. Badeværelse kommer med separat indbygget bruseniche og med egen vaskemaskine.

Til ejendommen hører der desuden en velholdt og solrig gård, samt eget kælderrum.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.