Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse udlejes i penthouse lejlighed

Økonomi *

Husleje

6.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.500,00 kr.
- Depositum

ukendt

Detaljer *

Størrelse
15 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeg mangler en roomie fra d. 15. januar (måske et par dage tidligere). Lejligheden er beliggende i Valby, 3 minutter fra stationen. Lejligheden er 118 kvadratmeter, og er en penthouse med flot udsigt. Huslejen er 6.500 kr. om måneden og desuden er der et depositum på 3 x husleje. Jeg søger en roomie med fast arbejde og der er 30+. Skriv kort om dig selv selv. Flere billeder kan fremsendes. Der er forbrug, internet og rengøring hver 14. dag inkluderet. Det er vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Valby?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Valby. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.