Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Birkerød

Økonomi *

Husleje

13.226,81 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.050,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.226,81 kr.
- Depositum
39.680,43 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området i Ebberød består af hhv. ombyggede og nyrenoverede bygninger og nye bygninger. Denne del er 5 nyopførte bygninger skabt i harmoni med områdets eksisterende ejendomme. Bygningerne rummer 30 lejligheder, der alle har store solrige syd/vestvendte altaner med fantastisk udsigt til skoven og de grønne områder. Lejlighederne i disse nyopførte bygninger er på 92-111 kvm. fordelt på 3 eller 4 værelser. Husdyr er tilladt efter aftale. Ejendommen ligger i et naturskønt område i Ebberød med flere mindre søer og hyggelige gangstier helt ugeneret op til Rude Skov. Der er kun ca. tre kilometer til gågaden og Birkerød Station.

Bemærk

Boligen overtages Vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.