Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses rækkehus - Poppelparken, 5550 Langeskov

Økonomi *

Husleje

8.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 15. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet ligger i Poppelparken, Langeskov. De 14 boliger er opført som rækkehuse eller dobbelthuse.

Type 1:

Dette 5 værelses lejemål er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse med gulvarme, værelse med indbygget skab og dejlig lys stue med åbent køkken. Fra stuen er der adgang til 2 værelser med indbyggede skabe og soveværelse ligeledes med indbyggede skabe. Fra stue er der endvidere adgang til flisebelagt terrasse.

Type 2:

Dette 5 værelses lejemål er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse med gulvarme og dejlig lys stue med åbent køkken. Fra stuen er der adgang til 3 værelser med indbyggede skabe og soveværelse ligeledes med indbyggede skabe. Fra stue er der endvidere adgang til flisebelagt terrasse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.