Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig, stor lejlighed centralt i Nyborg

Økonomi *

Husleje

9.450,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
37.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn, nyrenoveret 4-vær. lejlighed på 112 m2 i to plan beliggende på 2. sal i velordnet ejendom med svalegang og lift i gården.
Lejligheden indeholder en mindre entré med adgang til en mellemgang med garderobeskab og adgang til pænt gæstetoilet. Der er en stor, dejlig og rummelig stue med adgang til et flot, nyt køkken, der har en skøn udsigt til havnepromenaden. Fra stuen er der en trappe til 1. salen, som indeholder en gang med adgang til to værelser samt et stort soveværelse. På 1. sal er der ligeledes et flot, nyt flisebadeværelse med brus.

Lejligheden ligger centralt i Nyborg med kort afstand til gågademiljøet, grønne områder ved Nyborg Slot samt offentlig transport.

Lejlighed Nyborg centrum

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.