Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed til leje i Horsens beliggende på 2. sal

Økonomi *

Husleje

6.845,00 kr.

Forbrug, heraf:
882,06 kr.
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
612,06 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.640,00 kr.
- Depositum
20.460,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er beliggende i centrum af Horsens. I ejendommen er der 73 lejemål. Som beboer i ejendommen kommer du tæt på byens pulserende kulturliv, og skønne grønne områder blot få minutters gang fra ejendommen. Der er fællesvaskeri i ejendommen. Der er mulighed for at leje parkeringsplads i forbindelse med lejemålet. Endvidere forefindes der cykelparkering i ejendommen. Ejendommen har elevator. I ejendommen er der en meget velfungerende beboerforening.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.