Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Delvist møbleret New Yorker lejlighed på Frederiksbjerg

Økonomi *

Husleje

15.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På det populære Frederiksbjerg, på Hans Broges Gade, udlejes nu denne helt unikke, moderne lejlighed i New Yorker look. Lejligheden er i løbet af de sidste år gennemgående renoveret med respekt for lejlighedens oprindelige stil men også med den moderne, let rå, stil for øje. På denne måde kombinerer man her plankegulve, smuk oprindelig stuk og rå murstensvægge på en flot og elegant facon.

Lejligheden udlejes delvist møbleret med en møblering, der passer flot til lejlighedens udtryk. Møbleringen indeholder ikke senge og køkkenservice/udstyr. Lejligheden kan ligeledes lejes umøbleret efter ønske.

Et lækkert hjem for det moderne menneske, der ønsker at bo godt og centralt i Aarhus.

Lejligheden består af en lang fordelingsgang, hvorfra stuer og værelser fordeler sig, som munder ud i et rummeligt, lækkert køkken-/alrum med udgang til en nyere altan mod gården. Køkken-/alrummet har et hvidmalet plankegulv, rå murstensvægge i hver ende af rummet og et delvist råt loft, som, i sammenhæng med de øvrige pudsede og hvidmalede vægge og lofter, hvide køkkenelementer og gamle istandsatte københavner-lamper, kombinerer stilene på fineste vis. I midten af rummet står et flot, sortlakeret plankebord med 6 gode stole.

Altanen, som ligger mod en hyggelig og rolig karré, er udstyret med bord/bænk og grill.

Derudover består lejligheden af et godt soveværelse, badeværelse med separat brus samt 2 sammenhængende stuer. Stuerne er indrettet dels som dagligstue med TV-/sofa-arrangement og hyggekrog i den ene samt kontor i den anden. Fra første stue, som har det smukkeste stuk i loftet og hyggelig karnap, er der udgang til en lille altan med udsigt over gadens pulserende liv.

Området omkring Frederiksbjerg er, specielt de senere år, blevet enormt attraktivt. De små hyggelige gader, nærheden til grønne områder, skov og strand, torvedage på Ingerslev Boulevard og småspecialbutikker, caféer og restauranter øger attraktiviteten i kvarteret. Her er man centralt i Aarhus og tæt til det meste uden helt at føle det.

Lejligheden udlejes pr. 1. april 2019 for en periode på 2 år.

Forbrug:

A conto varme: kr. 860

El betales særskilt til forsyningsværk.

TV/internet bestilles og betales individuelt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.