Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Frydenshøj, 7700 Thisted

Økonomi *

Husleje

6.373,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.125,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Frydenshøj er en afdeling, der ligger lidt for sig selv i Tilsted med grønne omgivelser omkring.

Der er ca 4 km. fra Thisted centrum til Tilsted. I nærheden er der integreret vuggestue/børnehave og folkeskole. Der er bybusforbindelse til Thisted centrum. Gode muligheder for uddannelse, handel, sport og fritidsinteresser.

Boligerne er i 1 og 2 planer. Der er 16 ungdomsboliger. Boligerne ligger i grønne områder og tæt ved omfartsvej. Boligerne er opført i 1985/86. I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur, emhætte og faste skabe. Til hver bolig hører terrasse, have eller nyttehave.

Der er vaskeri og beboerhus. Der er udhuse og mulighed for parkering tæt ved boligen. Fjernvarme afregnes direkte til leverandøren.

Det er tilladt at have et husdyr i afdelingen.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Det er tilladt at have et husdyr. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.