Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyetableret lejlighed i Århus N

Økonomi *

Husleje

6.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
470,00 kr.
- Varme
312,00 kr.
- Vand
158,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.750,00 kr.
- Depositum
6.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
44 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Lejeperiode
indtil 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden blev etableret i 2018 med alt nyt inventar. Ved dørindgangen er der en lille entréplads med rum til jakker og sko. Resten af rummet har køkken med køleskab, komfur og skabsplads placeret langs den ene væg og skaber plads til både spisebord og ministue i resten af lokalet. Soveværelset er forbundet til køkkenet med en skydedør, og har netop plads til en dobbeltseng, og kommer med et indbygget skab. Badeværelset er stort og rumligt med lyse fliser og loftslys. Alle rummene har gulvvarme.

Til lejlighedskomplekset er fællesvaskerum, festlokale, gårdhave og tagterrasse. Dertil er der et kælderrum til afbenyttelse og aflåst tildækket cykelskur. Lejligheden ligger attraktivt i Christiansbjerg i Århus N, et stenkast fra letbanen. Der er kort cykelafstand til universitet og shopping-centre: Vericenteret og Storcenter Nord. I gåafstand ligger det naturskønne område Vestereng, som er oplagt til en løbe eller gåtur.

Jeg fremlejer lejligheden i 6 måneder fra d. 1/2 eller snarest derefter til d. 31/7, da jeg skal på studieophold. Hvis annoncen har fanget din interesse eller du har flere spørgsmål, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.