Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed med lille have i Tilst.

Økonomi *

Husleje

7.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
420,00 kr.
- Varme
420,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.100,00 kr.
- Depositum
21.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 31. august 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Klar til indflytning: 56 kvm - stor entre/bryggers - kombineret køkken/alrum/Stue - Soveværelse - toilet med brus - stor sydvendt terrasse/have - egen indgang med P-plads - stort disponibelrum.

Lejligheden fungerer som et rækkehus og ligger i det gamle Tilst ved kirke, gadekær og busstop. Tilst park er lige ved siden af med disc golfbane og stisystem til gå og løbeture. Der er også grill og bålpladser .

Der er gratis adgang til vaskekælder og lån af festlokale. Mange skabe i køkken bryggers, der er stort kombineret køle/fryseskab, opvaskemaskine og komfur/ovn. El og internet etableres og aftales med leverandør (Aura, YouSee, Fibernet)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.