Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækker ny lejlighed på Frederiksberg med egen tagterrasse

Økonomi *

Husleje

24.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
74.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Til denne lejlighed leder vi efter den kræsne single eller parret der ønsker både beliggenhed, egen terrasse med fantastisk udsigt i ældre tidligere erhvervsbygning der er blevet konverteret til topmoderne private boliger. Denne lejlighed ligger øverst oppe i bygningen som har elevator.

Højt til loftet, fritliggende bjælker, egen tagterrasse og åbent køkken er bare nogle af beskrivelserne der ramme plet i dette lejemål. Køkkenet fra Svane i lækre mørkegrå toner matcher perfekt til de gennemgående mørkegrå malede bjælker i lejligheden. Resten af lejligheden er hvidmalet og lyset strømmer gennemgående fra de store vinduer. For enden af stuen ligger den sydvendte tagterrasse med vinduespartier der kan åbnes helt op og inkorporeres i selve lejligheden - Ude bliver til inde og inde til ude. De tykke og brede trægulve er med til at give lejligheden et dyrt og råt look.

I soveværelset er der både et indbygget skab samt en krog hvor et par tøjstativer vil stå perfekt og tilpas gemt, men stadig meget tilgængeligt.

Lejligheden byder endvidere på et hvidt lækker badeværelse med brus og et bryggers med skabe samt vaskemaskine og tørretumbler.

Området er tæt på metro midt på Frederiksberg.

Ønsker ny lejer det, vil ejer gerne etablere en væg og dermed skabe et nyt værelse.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.