Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5-værelses lejlighed i Gentofte

Økonomi *

Husleje

17.666,90 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.085,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
154,40 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
52.500,00 kr.
- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gentoftegade 54 - 54 AEjendommen består af et muret forhus med skiffertag i 2 etager fra 1895 tegnet af arkitekt Carl Thonning og et baghus på 5 etager fra 1935 tegnet af arkitekt H. Gottschalck-Hansen. Forhuset har butikker i stueplan og lyse boliger på 1. og 2. sal. I baghuset har de fleste boliger altan. Der hører depotrum til boligerne og der findes vaskeri, cykelkælder og garage. Ejendommen ligger på et af Gentoftes butiksstrøg og kun få hundrede meter fra Gentofte Sø på toppen af Fiskebakken.

Ejer tillader ikke bofællesskab i lejemålet.

Bemærk

Boligen overtages velvedligeholdt og ikke nyistandsat.  Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Ejer tillader ikke bofællesskab i lejemålet. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.