Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Svendborg

Økonomi *

Husleje

5.540,87 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.515,87 kr.
- Depositum
16.547,61 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Spændende ejendomskompleks opført i gule teglsten og asymmetriske former i et idyllisk område, der giver en ægte landsbystemning. Ejendommen er fordelt på fire blokke og består af 38 lejligheder på 2-4 værelser på 65-99 kvm. Lejlighederne har altan eller terrasse, og de øverste lejligheder har højtsiddende skråvægge. Hyggeligt fælles haveanlæg hører til ejendommen. Husdyr er tilladt efter aftale. Farvergaarden er attraktivt beliggende ved Mølledammen i Svendborgs bykerne tæt på mange gode indkøbsmuligheder. Bygningen er placeret midt i et historisk område og indgår i et harmonisk samspil med miljøet omkring den gamle dam. Gode transportmuligheder tæt på station. Til ejendommen er der 10 stk. carporte.

Bemærk

Boligen overtages Nyistandsat. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.