Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Badstuegade, 6100 Haderslev

Økonomi *

Husleje

5.847,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
14.420,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
68 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BYHUSENE- Spændende bygninger i absolut centrum af Haderslev

Boligerne

Nærområdet- Byen, der rummer det heleHaderslev er, med sin smukke domkirke og historiske bygninger, en driftig købstad med et utal af specialbutikker, fitnesscentre, restauranter og cafeer. Med fjorden som udgangspunkt og inderdammen er der basis for fiskeri, sejlads og oplevelser i pagt med naturen. Gå en tur med vægterne, besøg Gram slot eller deltag i de mange øvrige kulturelle arrangementer, som Haderslev byder på. Der er 5 km til motorvejen, 25 km til Kolding og omkring 45 km til grænsen.

Fleksibel udlejningUdlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)

Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.