Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sortedam Dossering, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

20.672,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
60.016,00 kr.
- Depositum
60.016,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
157 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne fantastiske lejlighed er beliggende på Sortedam Dossering som en del af SD Karéen ved Søerne i København og kan nu lejes tidsubegrænset. Fra Karréen er der kun få minutters gang til offentlig transport, gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer m.m. Midt i karréen er der endvidere en stor fælles gård, som rummer plads til både leg og hygge.

Lejligheden indeholder: Entré. To vidunderlige stuer mod Sortedam Dossering og med en ganske fantastisk udsigt over Søerne og hvoraf den ene stue også let kan indrettes til et stort værelse. Dejlig stor spisestue i midten af lejligheden. Stort soveværelse mod gården. Nyere badeværelse med bruseniche. Smukt og stort spisekøkken med alle hårde hvidevarer samt kombi vaskemaskine/tørretumbler.

Der er altanprojet i karrén og på denne lejlighed kommer der en altan i løbet af 2019.

En fantastisk lejlighed i en populær karré på Nørrebro.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.