Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn, lys 3-værelses lejlighed med stor sydvest vendt altan på Frederiksbjerg

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
500,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Lejeperiode
indtil 31. januar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lyse og rummelige lejlighed med højt til loftet ligger i en rolig ejendom på en stille gade, tæt på markedet på Ingerslev Boulevard, og i gangafstand til cafeerne og butikkerne på Jægergårdsgade, Bruuns Galleri og Hovedbanegården, og kun 4 km fra Aarhus Universitet (med direkte buslinje eller 15 min på cykel). Der er også kort vej til skov og strand.

Lejligheden består af en stor entre med god plads til overtøjet, flot, velindrettet køkken med spisehjørne, to store stuer en suite med stuk og andre klassiske detaljer. Den ene stue kan evt. bruges som ekstra værelse ved behov. Badeværelse med brus og gulvarme, soveværelse med stort garderobeskab og en lækker stor altan mod gården.
Fra køkken og soveværelse er der udgang til den store sydvest-vendte altan, med eftermiddags- og aftensol. Hvor der er god plads til hygge og grill i sommerhalvåret.

I kælderen er der gratis vaskefaciliteter (2 vaskemaskiner + tørretumbler) og tørrerum, hvor der også er cykelparkering og et tremmerum til opbevaring.
Fra bagtrappen og kælderen er adgang til gården hvor der er tørresnore og adgang til ejendommens fælles have.

Lejligheden udlejes fra d. 1. februar 2019 til 31. januar 2021. Vi søger en omgængelig familie, et par eller enlig, som passer ind i opgangen. Lejligheden kan også deles. Ingen rygning og ingen husdyr.
Lejligheden fremstår nymalet ved indflytning.

Skriv lidt om dig/jer selv i henvendelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.