Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sortedam Dossering, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

15.273,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
45.819,00 kr.
- Depositum
45.819,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne fantastiske lejlighed er beliggende på Sortedam Dossering som en del af SD Karéen ved Søerne i København og kan nu lejes tidsubegrænset. Fra Karréen er der kun få minutters gang til offentlig transport, gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer m.m. Midt i karréen er der endvidere en stor fælles gård, som rummer plads til både leg og hygge.

Lejligheden indeholder: Entré. Vidunderlige stuer mod Sortedam Dossering og med en ganske fantastisk udsigt og hvoraf den ene stue også let kan indrettes til værelse. Lækkert stort køkken/alrum i midten af lejligheden med alle hårde hvidevarer. Badeværelse med bruseniche samt kombi vaskemaskine og tørretumbler. Værelse/bryggers med skabe og hylder.

Vi har desværre ikke billeder af det flotte køkken/alrum, så derfor er der ingen billeder lagt op. Men det er en meget skøn lejlighed, som absolut bør ses.

Der er altanprojet i karrén og i denne lejlighed kommer der altan i løbet af 2019.

En fantastisk lejlighed i en populær karré på Nørrebro.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.