Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Stævnen, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

10.572,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.572,00 kr.
- Depositum
31.716,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ønsker du at bo i det smukke område ved Vejle fjord - nyde hele det fantastiske miljø der er ved havnen og naturen, så har du her mulighed for at leje en af de fine lejligheder ved Kanalfronten.

Alle lejlighederne fremstår lyse, velindrettede samt flere af dem med udsigt til Vejle fjord.

Der er også mulighed for at parkere i forbindelse med lejemålet.

3 værelseslejligheder;

Velindrettet med entre, 2 gode værelser, hvoraf det ene er tænkt som soveværelse. Lyst og stort badeværelse med flot inventar samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt køkkenalrum og stue i åben forbindelse med hinanden og med direkte udgang til altanen.

Lejlighederne findes i størrelserne henholdsvis 93 og 99 m2 og priserne varierer fra 10.029-11.310 kr. om måneden alt efter placering.

OBS. Lejen er ekskl. forbrug.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.