Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

15.659,17 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
916,67 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
46.887,51 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggenheden på denne bolig er central med kort afstand til indkøbsmuligheder, flere skoler (herunder Rungsted Private Realskole) gymnasium, idrætsfaciliteter og selvfølgelig Rungsteds charmerende havnemiljø ved i Øresund.

Flot ejendom opført i to omgange - første afdeling i 1930'erne og anden afdeling i 1950'erne. Ejendommen består af mange forskellige dejlige lejligheder varierende i størrelse fra to til fem værelser. De fleste lejligheder har pejs og/eller altan mod gaden og fransk altan mod gården.

Til ejendommen er der et dejligt grønt område og garager forbeholdt beboerne. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

Bemærk

Boligen overtages  nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.