Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

16.404,79 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
141,29 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
48.675,00 kr.
- Depositum
48.675,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Super fin lejlighed der er under modernisering, og indeholder entre, 2 stuer en suite med udgang til stor altan, badeværelse med bruseniche og vaskesøjler, køkken med udgang til lille altan samt 1 soveværelse.

Lejligheden befinder sig i en ejendom fra 1934 med et dejligt haveanlæg.

Området: Lejligheden er beliggende i et skønt og stille område med grønne omgivelser i det attraktive "Fuglebakkekvarter". Den er centralt beliggende i forhold til offentlige transportmuligheder såsom bus, tog og metro - og kun 15 min. på cykel til Københavns Rådhusplads. Langs Godthåbsvej finder du masser af caféer, restauranter og take-away steder.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.