Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Strandbjerg, Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

17.341,71 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
155,85 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
51.445,08 kr.
- Depositum
51.445,08 kr.

Detaljer *

Størrelse
150 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Strandbjerg er beliggende i Rungsted Kyst - lige ud til Strandvejen og kun 700 meter fra Rungsted Havn med det attraktive havnemiljø og caféliv. Strandbjerg ejendommene består af en hovedbygning, der i 1995-1996 blev ombygget til 6 lejligheder. I parken blev der samtidig opført 30 nye boliger i stueplan og 1. sal. Ejendommen byder på grønne fællesarealer og adgang til egen strandgrund med badebro. Alle boliger har altan eller terrasse. Hele bebyggelsen omkranser den store grønning, som tilhører Strandbjergs fælles udendørsareal.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.