Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nikolaj Plads, 1067 København K

Økonomi *

Husleje

22.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
68.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
179 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeres drømmelejlighed i en af byens oaser

Med adresse på Nikolaj Plads får I det bedste af alle verdener; en unik kombination af både ro, fred og et livligt byliv. Foran indgangen til nummer 25 finder I de toppede brosten, der omkranser Nikolaj Kirke og udgør en af byens skønneste pladser. Slentrer I en tur rundt om det ene gadehjørne, til Københavns Kanal, inviterer området til afslapning – en stille stund på en bænk eller en forfriskning på en cocktailbar. Til højre for hoveddøren ligger Strøget med butikker, cafeer og spisesteder. Hovedbanegården og Kgs. Nytorv med tog og Metro finder I en kort gåtur væk, mens busser i pendulfart kører tæt forbi – klar til at bringe jer til og fra denne oase i byen.

Lejligheden byder på 179, nyistandsatte og lyse kvadratmeter, der egner sig perfekt til både parret med og uden barn. Eller til bymennesket, som ønsker sig en lejlighed med meget plads at boltre sig på. I finder et rummeligt soveværelse med adgang til walk-in closet. I soveværelset er der mulighed for etablering af endnu et værelse, som det er skitseret på plantegningen. Lyset strømmer ind i stuen og det åben køkken-alrum fra de store vinduer. Derudover er her et stort badeværelse med brusekabine og et vaskerum med masser af skabsplads. Kom forbi, mærk stemningen i gaden, i gården, i lejligheden og forestil jer, hvordan jeres møbler vil tage sig ud på de lyse hvidlakeret plankegulve.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.