Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses villa - Mars Allé, 2860 Søborg

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
18.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
195 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
3 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dette skønne hus er fordelt over 3 etager. I stueetagen finder man et stort, åbent køkken med en god spise afdeling. Herfra er der direkte kig til den skønne og store stue. I stueetagen finder man ydermere et gæstetoilet. Fra køkkenet er der direkte udgang til en dejlig terrasse med nedgang til haven.

På første salen finder man tre gode soveværelser, hvoraf to har udgang til en skøn altan der vender mod haven. Derudover er der et stort badeværelse.

I kælderen er der indrettet en hyggelig opholdsstue, et bryggers med vaskesøjle, et ekstra værelse der kan bruges som kontor, et godt badeværelse samt flere opbevarings muligheder.

Til huset hører der en skøn have med rig mulighed for leg.

Huset udlejes fuldt møbleret.

Forbrug er inkluderet i huslejen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.