Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sagasvej, 1861 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

24.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
24.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
144 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
3 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
HUSLEJE ER INKL. FORBRUG

Dejlig og rummelig lejlighed beliggende helt centralt på Frederiksberg, på en rolig stikvej.

Med to soveværelser, en funktionel og stor hjørnestue, et skønt køkken/alrum og endnu en fin stue er her den oplagte lejlighed til parret som ikke går på kompromis, eller dig som gerne vil have god plads.

Boligen udmærker sig ved at have mange fine detaljer, såsom nyere bryggers, pæne lyse gulve, stucco lustro på en af væggene og meget andet. Da lejligheden befinder sig øverst i ejendommen er der overalt en henrivende lys, som gør lejligheden utroligt indbydende.

Sidst men ikke mindst har køkkenet direkte udgang til den helt private tagterasse, med sol hele dagen hvor der er skøn plads til morgenkaffen.

Skal ses!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.