Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Tordenskjoldsgade, 8200 Århus N

Økonomi *

Husleje

7.903,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
23.709,00 kr.
- Depositum
23.709,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
62 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden ligger på Tordenskjoldsgade tæt på skov og strand og indeholder 2 gode værelser, velindrettet køkken med hvide elementer med plads til spisebord. Herfra er der videre adgang til depotrum/viktualier rum med mange anvendelsesmuligheder. Via det ene værelse er der adgang til lyst badeværelse med bruseplads, hvide klinker og vindue mod gården.

Yderst charmerende lejlighed med plankegulve, stuk, sprossede vinduer, fyldningsdøre og en fantastisk udsigt over området.

Lejligheden ligger tæt på Riis Skov, hvor der er rig mulighed for gå- og løbeture, ligesom der ikke er langt til strand og vand. Trøjborg er primært hjemsted for yngre mennesker, heriblandt mange studerende; blandt andet pga. den korte afstand til universitetet og midtbyen. Trods den korte afstand til Aarhus midtby, er Trøjborg selvstændig fra resten af midtbyen – en by i byen. Trøjborg byder på et stærkt butiksliv med cafeer, spisesteder, shoppingmuligheder og biograf.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.