Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i København S

Økonomi *

Husleje

17.374,60 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand
750,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.346,85 kr.
- Depositum
52.040,55 kr.

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Spændende nybyggeri opført i fire punkthuse med 25 attraktive lejligheder i hver. Punkthusene ligger lidt forskudt fra hinanden hvilket giver et spændende kig fra lejlighederne ned langs byggeriet. Ejendommen fremstår rolig med facader i gule sten og lette flader af zink. De flotte altaner og rækværker passer til og er konstrueret i stål. Store glaspartier på to sider af boligen giver et optimalt lysindfald, og samtidig får det hele en visuel lethed. Omkring ejendommen er der et dejligt grønt område med legeplads.

P-plads kan lejes i kælderen.

1 stk. hund eller kat pr. bolig er tilladt efter skriftlig aftale med udlejer.

Tøjhus Have er meget centralt beliggende ved Artillerivej i Ny Tøjhus Kvarteret på Islands Brygge. Ejendommen er tæt på indre by og metro. Fra bebyggelsen er der gode transport- og indkøbsmuligheder.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Boligen overtages vel vedligeholdt. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.