Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Tove Mäes Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

14.159,00 kr.

Forbrug
975,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
28.318,00 kr.
- Depositum
42.477,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Udlejes ikke som delebolig!
I det nyere byggeri i Valby Maskinfabrik kaldet Allé Haven, udlejes denne dejlige 4 værelses lejlighed med en super god planløsning og egne terrasser.
Lejligheden indeholder:
Entré. Moderne badeværelse med flotte mørke fliser, væghængt toilet, bruseniche, helstøbt bordplade med integreret vask og skuffemodul under samt vask/tør.
Hvidt klassisk HTH køkken med mange skabe og alle hårde hvidevarer fra Whirlpool. Lys stue med udgang til sydvendt terrasse.
3 gode værelser. Der er endvidere indbyggede skabe i de 2 største værelser.
Depotrum i lejl.
Gulvvarme overalt og flotte ask lamelparket med mat lak.
Kælderrum kan lejes for 225 kr/md.
Elevator og mulighed for leje af p-plads i p-kælder for 500 kr/md.
Gården til byggeriet er indrettet grønt med plads til leg og ophold.
Drømmer du om at bo centralt i Valby med nem adgang til indkøb, skoler og offentlig transport, er Valby Maskinfabrik det helt perfekte område for dig. Den nye bydel i hjertet af Valby er skabt med udgangspunkt i F.L. Smidths gamle fabriksbygninger, der i mere end 100 år var en rå, pulserende åre i kvarteret og nu er under forvandling til bæredygtige rammer for nye generationer. FOTO er fra en tidl. prøvelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.