Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 198 m2 - Højbro Plads, 1200 København K

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
198 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
198 rå og raffinerede boligkvadratmeter i hjertet af København

I gamle dage slog byens blomster- og grønthandlere deres boder op på Højbro Plads og skabte rigtig markedsstemning. I dag er der liv og leben mellem pladsens ny-klassicistiske ejendomme med caféer og butikker, restauranter og snart ny metrostation – og midt i det hele sidder Absalon stadig rankt til hest midt på Højbro Plads. Den fine ejendom på Højbro Plads 21 ligger med udsigt til Gl. Strand, kanalerne og Christiansborg. Den emmer af historie – og særlige historier, for det var i den, at H.C. Andersen boede og skrev i 1870.

Du vil også blive inspireret – allerede når du træder ind i den brostensbelagte gård med de karismatiske gule facader. Tag elevatoren eller trappen direkte ind i din nyrenoverede bolig på 4. sal. Rå og raffineret med sine mange idylliske bjælker, ruminddeling og lysindfald. Værelser får du tre af – alle med adgang fra det store rum, som er hjertet i dit nye hjem. Det er nemlig her du kan indrette stue og stort køkken alrum. Og nu hvor vi er ved køkkenet. Så kommer det med hårde hvidevarer fra Siemens og køkkenelementer fra HTH. Fra boligens hjerte har du også adgang til de to toiletter med dertilhørende bade. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.