Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Bofællesskab i Valby fra 1. Februar

Økonomi *

Husleje

4.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
300,00 kr.
- Varme
150,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El
150,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
4.900,00 kr.
- Depositum
4.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
8 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Roommate søges fra 1. Februar
Vi søger en sjov og cool roommate til et fantastisk bofællesskab i det centrale Valby.
Det er en ny lejlighed fra 2017, og derfor helt ny istandsat. Den er placeret 5 minutter fra Valby St., så transport er dejlig nemt. Vi har 2 store lækre altaner som bruges flittigt til grill m.m. om sommeren. Der findes alt i hårde hvidevarer: opvasker, vaskemaskine og tørretumbler. Dit værelse vil være på 8m2 og er derfor det midterste af de tre på plantegningen.
Du vil også have det store pulterrum til rådighed, som sagtens kan fungere som walk-in closet. Udover det vil der i lejen indgå samtlige streamingtjenester og fuld TV-pakke.
Lejen er ubegrænset på 4900 kr. plus 300 kr. i vand og varme.
Fællesskab er af stor værdi for os, og derfor er vi på udkig efter en der har lyst til at deltage aktivt. På trods af småtravle hverdage, sætter vi pris på at tilbringe tid sammen i lejligheden, med madlavning, gode film og andet hygge. Vi er glade for at drikke øl og holde fest, og håber du vil være med!
Du kommer til at bo med hhv. Marikka Weimar på 23 år, og Mads på 22 år.
Marikka arbejder til dagligt fuldtid hos SOS International på Frederiksberg. Hun er en sød og frisk ung pige, og er super rar at bo med. Du finder sjældent Marikka uden et stort smil på læben, og hun kan nemt vende til en lang og kedelig dag til en fest. Game of Thrones er lige om hjørnet, og Marikka glæder sig vanvittigt til april!
Mads Willumsen er 22 år og til dagligt læser han på CBS hvor han bliver klog(ere). Han er 2 meter høj og spiser derfor uanede mængder mad som han udelukkende køber i meny, da det er det eneste supermarked han sværger til. Han er ekstrem sporty og kan samtidigt drikke en øl hurtigere end dig. Derudover er han altid hjælpsom, i godt humør og super sjov.
Vi forestiller os at du er en fyr i 20'erne, men vi søger alle typer. Skriv til Mads på Messenger hvis du er interesseret.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.