Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Østerbro, 4720 Præstø

Økonomi *

Husleje

8.875,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.875,00 kr.
- Depositum
26.625,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det tidligere plejehjem Fjordgården er ombygget og indrettet til 27 lækre lyse lejeboliger i 1. plan. Bebyggelsen ligger centralt og hyggeligt i Præstø med 50 meter til fjorden, gode adgangsforhold og masser af parkeringspladser. Alle boligerne er indrettet med fokus på lyse rum, materialer i god kvalitet og der er egen flisebelagt terrasse og pulterrum i kælderen. De fælles ude arealer passes og plejes af tilknyttet vicevært. Her er lækkert at bo i de rolige omgivelser. Boligerne lever op til de skarpe energikrav i bygningsreglementet og man skal derfor forvente meget attraktive varmeudgifter.
Det er nu den sidste etape 3 der udbydes med i alt 10 lejemål. Etape 1 og 2 er fuldt udlejet. Vi har valgt at målgruppen til disse boliger eksklusivt skal være seniorer, så der sikres en ensartet holdning til trivsel og adfærd. Det sikre stabile og trygge omgivelser for alle beboere.
Kontakt for oplysninger om det åbne hus.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.