Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses villa - Fjordager, 7130 Juelsminde

Økonomi *

Husleje

7.562,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
700,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.562,00 kr.
- Depositum
22.686,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velindrettet lys og stilren villa i et roligt og uforstyrret område tæt på vandet.

I villaen findes 3 værelser, rummelig entré med skabe samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Den lyse stue er iåben forbindelse med køkkenet, og har et flot lysindfald grundet de store vinduespartier, der fører ud til den rummelige terrasse.

Villaen har tilhørende carport med integreret skur samt have. Varme og el betales direkte til forsyningsselskabet. Vand opkræves aconto månedligt sammen med huslejen ligesom TV aftages fra Juelsminde antenneforening og betales månedligt sammen med huslejen (i lejeprospektet er indsat udgiften til den lille tv-pakke). Praktisk info:2 km til skolen1,5 km til vuggestue og børnehave2,5 km til indkøb1,5 km til idrætshal Billederne er fra en lignende bolig i Fjordager.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.