Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nørrevangsvej, 8450 Hammel

Økonomi *

Husleje

7.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.250,00 kr.
- Depositum
21.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her udlejes denne store 3 værelses lejlighed i centrum af Hammel. Lejligheden er helt nyopført med flotte lyse materialer.

Lejligheden har dejlig stor entré, depotrum, stort køkken/stue alrum i åben forbindelse. Her er flotte store vinduespartier samt 2 rigtig gode værelser.

Køkkenet er med helt nye HTH elementer med masser at skabs og skuffeplads. Blanco vask, stort køle-/fryseskab, indbygningsovn, keramisk kogeplader og emhætte. Hårde hvidevarer er fra Siemens.

Badeværelset er med bruseniche og skabsarrangement. I depotrummet er der mulighed for at installere egen vaske/tørremaskine.

Endvidere er her adgang til fælles terrasse samt gratis parkering i gården.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.