Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses nær Kolding, husdyr tilladt

Økonomi *

Husleje

4.021,20 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
61 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I en lille by, Ejstrup, kort fra Kolding med hurtig adgang til motorvejen, 6 km. til Kolding Storcenter og i naturrige omgivelser, finder man på 2. sal denne 2 værelses lejlighed på 61 kvm.

Lejligheden er en del af en ejerforening med bl.a fælles vaskeri og fælles have. Ejendommens facade trænger til renovering, hvilket er planlagt som et snarligt projekt fra ejerforeningens side.

Lejligheden består af entré med adgang til nyere badeværelse med brus og gulvvarme samt køkken/alrum og stue i ét og et større soveværelse.

Køkkenet er af ældre dato men fungerer fint. Der vil lbive installeret nyt komfur ved udlejning. Derudover er køkkenet adskilt fra stuen med en mindre halvvæg, som kan fjernes, såfremt lejer ønsker dette.

Både stue og værelse har en fin størrelse med god plads. Her er trægulve og gode vinduespartier som lukker lys og natur ind i boligen. Fra begge værelser har man en flot udsigt over grønne marker.

Der betales a conto varme på kr. 600, mens el betales direkte til forsyner.

Vand og vaskeri for 1 person er inkl. i huslejen. For hver person herudover opkræves yderligere kr. 250 pr. måned.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.