Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 206 m2 - Livjægergade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

23.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
70.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
206 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
206 stille kvadratmeter i et dynamisk kvarter

Har du drømt om at bo tæt på det hele? Tæt på butikker med varer på alle hylder, specialforretninger med alskens lækkerier og cafeer i det lune hjørne. Og med Indre Bys puls og Nordhavns strand og klare vand inden for kort cykelafstand? Så er Livjægergade det bedste bud. Den 500 meter lange gade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade og den grønne Classens Have. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vej dertil. Snup en kop to-go-kaffe, slentr en tur rundt i gaderne omkring Livjægergade og indsnus Østerbro-atmosfæren.

Find vej til hjertet af Østerbro, her ligger .... Træd indenfor i stuelejligheden på de 206 nyistandsatte kvadratmeter. Vægge og lofter er hvide, gulvet skinnende sildebensparket og kvadratmeterne veldisponerede. Du får to opholdsrum en-suite med god plads til at samle dine nærmeste omkring både spise- og stuebord. Derudover byder lejligheden på et stort soveværelse med walk-in closet, et mindre værelse samt et splinternyt køkken og hele to nye badeværelser – hertil nye hårde hvidevarer over hele linjen. Kom forbi og mærk stemningen på gaden, i gården og i lejligheden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye hjem.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.