Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Toftegade, 7900 Nykøbing Mors

Økonomi *

Husleje

6.041,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.240,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors

Boligerne
- Indbydende familieboliger med udsigt til fjordenDet røde murstens-etagebyggeri opført i 1995 huser to dejlige lejligheder med bøge parketgulve, stort lukket køkken med emhætte, komfur, god skabs- og skuffeplads i lyst træ. Der er plads til opvaskemaskine i køkkenet. Det store badeværelse har hvide flisevægge, gråt klinkegulv, brusebad, toilet og plads til en vaskemaskine. Det lyse soveværelse er indrettet med et fast skab. Fra den store lyse stue er der udgang til en hyggelig lille altan, hvor du kan sidde og nyde den pragtfulde udsigt til fjorden. Der er fællesvaskeri, gode parkeringsmuligheder, cykelskur m.v. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen
-Spændende bylejlighederVi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside. Nærområdet- Super central beliggenhedEmilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.