Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Hvedevænget, 4880 Nysted

Økonomi *

Husleje

7.302,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Afdelingen Rosenvang er beliggende på Hvedevænget i Nysted, som ligger henholdsvis 17 og 19 km fra Nykøbing Falster og Sakskøbing. I Nysted Kommune, som er en del af Guldborgsund Kommune, er der ca. 5.400 indbyggere. Det gamle bymiljø med flotte bindingsværkshuse og andre ældre bygninger gør byen utrolig charmerende, og den er desuden beliggende naturmæssigt meget smuk. Afdelingen er placeret tæt på skov og strand.

Knap en kilometer fra afdelingen kan man få dækket hverdagens indkøbsbehov i dagligvarebutikker, slagter og bageri. Yderligere er der lægehus, dagpleje, børnehave, skole samt SFO placeret tæt på bebyggelsen.

Det nyere byggeri med 19 boliger fra 2004 er en hyggelig og rolig afdeling med en god beboersammensætning, da der både er 2, 3 og 4 værelses boliger. De fleste lejemål er i et plan med have og derfor meget ældreegnede. Der er trappe til de fire boliger, der er beliggende på 1. sal. Disse boliger har altan.

Alle lejemålene er indrettet med almindelige moderne bekvemmeligheder så som ovn, komfur og emhætte. Køle/fryseskab skal man selv installere.

Udgiften til el, vand og varme er ikke indeholdt i lejen og skal derfor afregnes direkte med leverandøren.

Der må holdes en hund eller en kat pr. lejemål i afdelingen.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer. Vand betales direkte til vandværk, evt. vand restancer opkræves via lejen og er pligtig pengeydelse. Vand betales direkte til vandværk, evt. vand restancer opkræves via lejen og er pligtig pengeydelse. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.