Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Tonysvej, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
227 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 6 måneder
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Charmerende murstensvilla i hjertet af Charlottenlund

OMRÅDET: Tonysvej ligger i hjertet af Charlottenlund med gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé og tæt på gode transportforbindelser på Bernstorffsvej og Charlottenlund Station.

Charmerende murstensvilla fra 1933 med sort tegltag, småsprossede vinduer, radiatorskjulere, stuklofter og fyldningsdøre. Vindfang. Rummelig entré, gæstetoilet. 3 smukke stuer en suite, hvoraf spisestuen har udgang til terrasse og nedgang til den sydvendte have. Separat køkken med hvide elementer og med spiseplads, anrettergang og viktualierum. Stort forældresoveværelse med indbyggede skabe. Badeværelse med gulvvarme, rund bruseniche og vindue.

I kælderen har du det skønneste bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, vinkælder, et meget stort disponibelt rum, disponibelt rum, værksted og badeværelse med brus.

Haven er hyggelig med græs, flere terrasser og med plads til børn og hygge.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.