Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Reserveret - Enestående herskabsvilla i Gl. Brabrand

Økonomi *

Husleje

27.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
281 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Enestående herskabelig patriciervilla på 281 kvm. med 105 kvm. særdeles brugbar kælder. Villaen er højt beliggende på Langdalsvej i det gamle Brabrand, som både byder på smuk natur med grønne arealer og gå-/løb- eller cykelture rundt om Brabrand sø, men også har både skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder inden for en kort radius. Der er etableret cykelstier og viadukter i området for at sikre den bløde trafik, og således kan man bl.a trygt sende sine børn på cyklen til Engdalskolen, som ligger i området. I bil er der kun få minutter ind til Aarhus centrum, som ligger 7 km. fra villaen, ligesom både Herning Motorvejen og Østjyske Motorvej ligger få minutters kørsel fra boligen.

Villaen er opført i 1907, men er løbende renoveret og moderniseret så den i dag fremstår særdeles velholdt og man fornemmer tydeligt, at kvalitet er overskriften i den renovering, der har fundet sted i boligen, hvor man også har bibevaret mange smukke detaljer fra den oprindelige byggestil. Den flotte murede trappe op mod hoveddøren med løverne for enden, de smukke sprossede vinduer, stukken og de smukke plankegulve i boligen er nogle af de detaljer, der er værd at nævne.

Der er indgang via en mindre entré med adgang til husets fællesrum - 2 smukke stuer en suite og et stort funktionelt køkken med udgang til overdækket terrasse. De to stuer er sammenhængende og har gennemgående plankegulve som pænt skaber sammenhæng. Den første af stuerne, som i dag bruges til spisestue, er med smuk karnap mod haven og et dejligt lysindfald. Den inderste stue lægger op til sofahygge med etableret brændeovn. Selve køkkenet er et stort og funktionelt Multiform-køkken med alle hårde hvidevarer. Materialerne er gedigne og kvaliteten er tydelig i valget af materialer på både køkkenets elementer og hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der direkte udgang til en hyggelig overdækket terrasse med med åben pejs, som nærmest virker sydlandsk. I forbindelse med køkkenet findes desuden et mindre gæstetoilet.

På førstesalen finder man villaens soveværelser. Her er fire gode værelser i forskellig størrelse samt et stort og lækkert badeværelse. Alle i forbindelse med åben og rummelig repos, som sagtens kan benyttes til ekstra stue, multirum eller lign. Forældresoveværelset, har udgang til en sydvendt altan og fint indbygget skab. Derudover har det største af villaens soveværelser fået tilføjet en stor hems. Fra både det store værelse med hems og forældresoveværelset er der smuk udsigt over området og hustagene mod Brabrand sø.

Villaen indeholder udover beboelsen på 1. sal og stueetage en god og brugbar kælder med mange muligheder for udnyttelse. Her er to gode værelser i direkte forbindelse med udgang til haven, et pænt badeværelse, et stort bryggers med mange skabe og vaskefaciliteter samt en fantastisk afdeling, som i dag benyttes som bar med vinrum.

Denne fantastiske herskabelige villa er beliggende på en stor grund omkranset af bøgehæk. Grunden er indrettet med en fin plæne foran huset og flere gode terrasser med solmuligheder dagen igennem. Derudover er der etableret lille sti, ind mellem de store træer på bagsiden af huset, med et hyggeligt legehus til børnene.

Indkørslen til ejendommen er etableret med granitskærver som matcher husets stil. Der er derudover flisebelagt carport, som pænt er sammenhængende med fliseområdet både ved hoveddøren og en gangsti rundt om huset.

Villaen er velisoleret. Der er nyere vinduer overalt ligesom der er installeret nyt varmeanlæg inden for de senere år.

Villaen udlejes snarest for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år.

Der betales vand a conto mens varme, el og TV/internet betales direkte til forsyningsselskaberne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.