Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Forchhammersvej, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

8.995,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.995,00 kr.
- Depositum
17.990,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NY PRIS!

Nybyggeri midt i Aalborg Centrum

Rummelig og lys 3-værelses lejlighed med god planløsning, opført i det nye område ”Tuborg Park” midt i Aalborg Centrum. Lejligheden er beliggende tæt på Kildeparken, Skovdalen, Mølleparken, Havnen og Aalborg City.

Lejligheden er opført i særdeles smuk arkitekttur, samt moderne og stilrene kvalitetsmaterialer. Lejligheden har elegante designer altaner, der passer til ejendommens eksklusive og elegante udtryk.

Lejligheden er med Svane køkken, Velfac vinduer og døre, Tarkett trægulve i entré, stue og køkkenalrum. Gulvene er med gulvvarme og der er flotte italienske klinker på badeværelset.

Her er alt i hårde hvidevarer; vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, indbygningsovn, induktionskogeplade og emhætte.

Der er dørkode og elevator i ejendommen.

Husdyr IKKE tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.