Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Moderniseret og charmerende 3'er på Frederiksbjerg

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende på Chr. Værums Gade på det populære Frederiksbjerg finder man denne charmerende, moderniserede 3 værelses lejlighed.

Området omkring Frederiksbjerg er, specielt de senere år, blevet enormt attraktivt. De små hyggelige gader, nærheden til grønne områder, skov og strand, torvedage på Ingerslev Boulevard og småspecialbutikker, caféer og restauranter øger attraktiviteten i kvarteret. Fra lejligheden er man i gåafstand til det hele, herunder også ligeledes de større shoppingssteder som Bruuns Galleri og det trafikale knudepunkt på Hovedbanegården. Man er her helt centralt i Aarhus og tæt til det meste, uden helt at mærke det.

Lejligheden har de karakteritiske træk man kender fra de gamle charmerende Aarhus-lejligheder såsom smukke stuklofter, stor loftshøjde, store viduespartier og flotte plankegule, men lejligheden er totalt moderniseret og har bl.a fået nyt køkken, moderniseret bad med separat bruseniche og en stor lækker altan.

Lejligheden består af en stor entré, der også fungerer som fordelingsgang. Her er god plads til overtøjet. Fra gangen er der adgang til 2 smukke stuer en suite. Stuerne har stuklofter og gennemgående plankegulve, men kan separeres med den flotte hvidmalede skydedør, der er etableret mellem rummene. Derudover et nyt, flot og velindrettet køkken med lille spiseplads. Her er alt i hårde hvidevarer og udgang til den store sydvest vendte altan, som er beliggende mod gården. Altanens størrelse gør den særdeles velegnet til udendørs grillaftener i sommerhalvåret. Her kan man nyde eftermiddags og aftensol i ro og mag. Lejlighedens soveværelse, som findes for enden af fordelingsgangen, har ligeledes udgang til altanen og har en beliggenhed væk fra gaden. I soveværelset er der desuden et stort skab med skydedøre. Derudover findes i lejligheden et mindre, men godt udnyttet badeværelse med separat brus og gulvvarme.

Ejendommen, som lejliheden er en del af, bestyres af en velfungerende ejerforening. Der er tale om en stille ejendom på rolig gade med meget lidt trafik. Ejerforeningen sørger for at holde fællesarealerne pæne, ligesom vinduesvask er inkluderet i lejen.

Der er brugsret til gratis vaskefaciliteter i kælderen, hvor der findes 2 vaskemaskiner og en tørretumbler samt et tørrerum. Her er der ligeledes mulighed for cykelparkering. Til lejligheden findes derudover et tremmerum til opbevaring.

Ejendommen er en del af en karré med fælles grønne arealer og til ejendommen hører en have, man naturligvis også har brugsret til.

Udover huslejen betales 500 kr. i a conto varme, el afregnes efter måler direkte til forsyningsselskabet og vand er inkluderet i lejen.

Tv og internet bestilles og betales af lejer.

Der er mulighed for at leje parkering i tæt nærhed til lejligheden.

Lejligheden fremstår nymalet ved indflytning og udlejes for 2 år indtil d. 31. januar 2021.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.