Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i København SV

Økonomi *

Husleje

15.738,12 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
457,50 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.738,12 kr.
- Depositum
47.214,36 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Midt i det hele, nær det gamle Grønttorv og bliver en central del af det nye kvarter i Valby Soho. Den spændende arkitektoniske løsning har resulteret i dejlige lyse lejligheder i en ejendom, som passer perfekt ind i det eksisterende miljø i Valby.... får 10 boligetager med 22 lejligheder på ca. 94 – 142 kvm. Det bliver muligt at vælge mellem 4-5 værelser. Alle lejligheder har tagterrasse, altan eller taghave. Alle lejligheder er indrettet, så de er delevenlige. Det vil sige, at de egner sig til studieboliger, hvor 2 eller flere studerende deler lejlighed. Alle lejligheder er lyse og rummelige og indrettet med interiør i de bedste materialer.

Bemærk

Lejligheden overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.