Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Egeparken, 5772 Kværndrup

Økonomi *

Husleje

4.831,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
24.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Flyt ind i et skønt ældrevenligt rækkehus i Ryslinge Pensionistboligforening. Boligerne udlejes til personer +50 år uden hjemmeboende børn. Til boligen hører en privat, lille og overkommelig have og et udhus. Afdelingen består af 30 rækkehusboliger og 2 fælleshuse opført i 1984 og 1986. Hos os er tryghed og fællesskab nøgleord.
Beliggenhed
Boligerne er beliggende i skønne omgivelser i Gislev og i Kværndrup. Der er dagligvarebutikker og transportmuligheder i nærheden af boligerne.
Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, og kan få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt, når du flytter.
Vedligeholdelse
Der er tilknyttet viceværtordning, så beboerne behøver ikke bekymre sig om snerydning, pasning af fællesarealer, vedligeholdelse af faste installationer og udvendige arbejdere på bygningerne m.m. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.