Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses villa - Gjelstensåsen, 3650 Ølstykke

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand
700,00 kr.
- El
800,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
185 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Huset er opdelt helt perfekt med to gode værelser i den ene ende med dertilhærende badeværelse med brus, et stort køkken alrum med plads til spisende gæster samt en dejlig opholdstue. I modsatte ende findes et stort forældre soveværelse, to gode børneværelser, et badeværelse med brus og spabad samt bryggers. I haven er der to solrige terasser og et brugbart redskabs skur. Der er gulvvarme i hele huset, en stor carport og alt er yderst velholdt.

Huset ligger tæt på skoler, offentlig transport (30-40 min i tog fra København) samt indkøb og København er kun 30 min væk i bil.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.