Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Kalundborg

Økonomi *

Husleje

4.108,37 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
615,45 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
168,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.783,61 kr.
- Depositum
11.783,61 kr.

Detaljer *

Størrelse
52 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er centralt beliggende i Kalundborg tæt ved Kalundborg Fjord. Mange af lejlighederne er moderniseret med nyt flot køkken og bad. En del af stuelejlighederne har en tilhørende lille have, ligesom en del af lejlighederne har altan mod fjorden. Selve ejendommen er opført i røde teglsten og rødt tegltag. I den hyggelige gård er der plads til både grønne områder og parkeringspladser – begge forbeholdt ejendommens beboere.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat og ikke som beset som ellers angivet, det er en fejl i systemet. Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.