Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Gnisten, 8700 Horsens

Økonomi *

Husleje

8.667,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
40.905,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL ENERGIPARKEN, ETAPE 1- Bynært, moderne etagebyggeri i grønne omgivelser Boligerne- Energivenlige og velindrettede lejligheder med terrase eller altanLejlighederne indrettes med åbent køkken i direkte forbindelse med lys spiseplads og opholdsstue med adgang til egen terrasse eller altan. Gulve i lejlighederne er gennemgående trægulve, i toilet og bryggers er der klinker. Der vil være depotrum/bryggers i hver enkelt bolig med mulighed for tilslutnng af vaskemaskine og kondenstørretumbler. Afdelingen- Moderne etagebyggeri i grønneomgivelserAfdelingen er opført i 2018. Byggeriet går til 3. sal, men boligerne der udlejes findes kun i stueetagen og på 1.sal. Omkring afdelingen laves et stort grønt parkliggende område. Nærområdet- Her er du tæt på altI den sydvestlige bydel Dagnæs i Horsens her du kort til indkøbsmuligheder, folkeskoler og daginstitutioner. Der er gode vej- og busforbindelser til midtbyen samt kort til motorvejen.
Bemærk! Der er specielle regler for 1.gangs udlejning og du kan ved disse byggerier ikke regne med dit nummer på ventelisten, som oplyses af systemet. F.eks ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvor mange boliger kommunen ønsker ved 1. gangs udlejning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.