Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Skallerupvej, 9220 Aalborg Øst

Økonomi *

Husleje

8.274,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
20.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Familieboliger velegnet til delelejlighed for studerende. Cykelafstand til universitetet.
Skallerupvej - Nørre Tranders i Aalborg Øst

Boligerne ligger tæt ved butikscenter, skole, børnehave, ungdomsklubber, og fodboldklubben Aab. Der er gode busforbindelser til Aalborg centrum.

Det er en meget børnevenlig afdeling med mange legemuligheder, klubaktiviteter for både børn og voksne med bankospil, café m.v.

Afdelingen er opført i 1972. Alle 4-rums boliger er 2-etages rækkehuse med have. 2- og 3-rums boliger i stueetage har have. 2- og 3-rums boliger på 1. sal har altan. De 4-rums har redskabsrum og de 2- og 3-vær har pulterrum og adgang til cykel- og barnevognsrum. Boligerne indeholder alle komfur.
Der er desuden fællesvaskeri og et godt selskabslokale.

Der betales a conto varme og vand sammen med huslejen.

Family houses suitable for flat share for students.
The complex is located in Nørre Tranders in Aalborg East, near the shopping center, school, kindergarten, youth clubs, and close to the university. There are bus connections to downtown Aalborg.

It is a very child-friendly area with lots of play opportunities and club activities for both children and adults.
In the department there are common payment laundry, communal, kindergarten and a banquet room.
In the homes there are built-in kitchen with stove and some homes had new kitchens installed in 1999.

In the department there are common payment laundry, communal, kindergarten and a banquet room.

In the homes there are built-in kitchen with stove. There are continuously added new kitchens.

Payment on account: Heat and water with the rent.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der er fællesnet til Nørretranders Antenneforening. udlejer sørger for af- og tilmelding. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.