Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Frisegade, 4800 Nykøbing Falster

Økonomi *

Husleje

8.547,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
VELKOMMEN TIL BYMIDTEN – Charmerende boliger centralt i Nykøbing Falster

Boligerne på Frisegade 4 B- Hyggelige bylejligheder Frisegade 4 B har fire små hyggelige torums bylejligheder. Alle boliger har vaskesøjle i badeværelset. Der er et fint lille gårdmiljø og parkeringsmuligheder ved de nærliggende veje. Boligerne på Frisegade 21 A & B og Frisegade 23- Lyse boliger i charmerende byhus Spændende og hyggeligt hus fra 1902, som er byfornyet og fremstår i røde sten med fine småsprossede vinduer. Ejendommen har otte lejligheder på 63-69 m2. Der er et super hyggeligt gårdmiljø med grønne planter og bordebænkesæt. Ejendommen har egne parkeringspladser. Boligerne på Frisegade 26, 2. og Frisegade 28-30- Hyggelige og lyse boliger nogle med altan og havudsigt Byfornyet ejendom med grå facade. Nogle af boligerne har egen altan og udsigt til vandet. Der er gode parkeringsmuligheder inde i gården og du er kun et stenkast fra indkøb, bibliotek, banegård og daginstitutioner.

Afdelingen
Fordelt i hjertet af Nykøbing Falster, finder du Bymidtens spændende ejendomme, som består af en kombination af hyggelige byfornyede huse og lave etageejendomme. Du har alt hvad du behøver – lige rundt om hjørnet. Lige fra shopping, hyggelige caféer og restaurationer, bibliotek, tog- og busforbindelser til skoler, daginstitutioner samt sportscentre. Bymidten har yderligere en ejendom, som ligger i landlige omgivelser i Nr. Alslev. Alle Bymidtens boliger fremstår med lyse og indbydende rum, pæne badeværelser og køkkener. Nogle boliger har altan og egen have. Alle afdelingens beboere er velkommen til at benytte fælleslokalet i Jernbanegade samt fællesvaskerierne i Brogade, Vendersgade og Engboulevarden.
NærområdeT- Central beliggenhed Boligerne ligger i hjertet af Nykøbing F, der har et stort udbud af kultur- og fritidsaktiviteter, såsom idrætshal, svømmehal, Middelaldercentret, Zoo, den berømte Nykøbing F. revyen og meget mere. Du er i gåafstand til shopping, hyggelige caféer, biblioteket, velfungerende skoler og daginstitutioner samt gode bus- og togforbindelser til blandt andet København. Nykøbing F ligger lige ud til Guldborgsund.

Fleksible kriterier: Der findes ingen fleksible kriterier i denne afdeling.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.